Blijven ondernemen en innoveren? Krijg steun dankzij de kmo-portefeuille!

//Blijven ondernemen en innoveren? Krijg steun dankzij de kmo-portefeuille!

Blijven ondernemen en innoveren? Krijg steun dankzij de kmo-portefeuille!

Wat is de kmo-portefeuille?

 

Als ondernemer weet u ongetwijfeld hoe belangrijk het is om te blijven innoveren. Om u hierbij te helpen biedt Agentschap Innoveren & Ondernemen u onder de naam ‘kmo-portefeuille’ subsidies aan voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren.

Elke kmo kan subsidies aanvragen die tot 40% van de kosten dekken voor advies bij geregistreerde dienstverleners zoals PERSONA ACCOUNTANTS.

 

Wat zijn de voordelen voor mijn onderneming?

Uw onderneming blijft groeien wanneer u ervoor kiest te innoveren. Beroep doen op een adviesdienst zorgt ervoor dat uw onderneming zo efficiënt mogelijk draait.

Dankzij de kmo-portefeuille kan u op een betaalbare manier uw onderneming blijven vooruithelpen. De adviezen werken extra stimulerend en zullen in de toekomst zeker in uw voordeel spelen.

Hoe past PERSONA ACCOUNTANTS in dit verhaal?

PERSONA ACCOUNTANTS is een geregistreerde dienstverlener. U kunt dus van onze diensten gebruik maken en hiervoor beroep doen op financiële steun via de kmo-portefeuille. Onder meer voor de begeleiding in het opstellen van businessplannen kunt u bij ons terecht.

Wat tevreden kmo’s zeggen over onze dienstverlening:

“ Naar aanleiding van ons project dienden we verzoek in tot advies bij PERSONA ACCOUNTANTS. Daar werden wij van het begin tot het einde begeleid, opgevolgd én geïnformeerd over wat de mogelijkheden waren om ons project zo succesvol mogelijk te maken.  Ook de documenten die wij mochten ontvangen getuigen van meer dan professionalisme van dit kantoor. De flexibiliteit van de dossierbeheerder was ook zeker een pluspunt!”

 

Hoe beroep doen op de kmo-portefeuille?

Via deze link kunt u uw aanvraag bij Agentschap Innoveren & Ondernemen doen tot 14 dagen na de start van de dienstverlening. Loopt u vast of heeft u nog vragen? Als u ervoor kiest PERSONA ACCOUNTANTS onder de arm te nemen, helpen wij u graag bij uw aanvraag voor financiële steun.

Ook graag advies waar uw bedrijf van groeit?  Contacteer ons en wij kijken wat we voor u kunnen doen!

2019-03-27T14:10:48+00:00 12 februari 2019|