Openingsuren voor onze kantoren

//Openingsuren voor onze kantoren

Openingsuren voor onze kantoren

Ook bij Persona Accountants en D.M. Consult zijn wij bezorgd om de gezondheid van onze medewerkers, onze klanten en relaties. Daarom hanteren ook wij een aantal maatregelen om de verspreiding van Corona COVID-19 te beperken.

Werking:

Vanaf heden werken we met gesloten deuren. Een groot aantal van onze collega’s werken nl. van thuis uit met een beurtrolsysteem. Langskomen zonder afspraak heeft dan ook geen zin, aangezien de kans groot is dat uw klantenbeheerder hier niet aanwezig zal zijn.

Mogen wij u dan ook vragen om uw vragen zoveel als mogelijk telefonisch of zelfs per mail naar uw klantenbeheerder te sturen?

U kan ons telefonisch bereiken iedere dag van 8u tot 16u.
Gelieve uw klantenbeheerder zoveel als mogelijk telefonisch op zijn of haar vast nummer te contacteren (kan u terugvinden in de e-mailhandtekening).
De telefoon is doorgeschakeld naar de GSM van uw klantenbeheerder.

Afspraken:

Geplande afspraken blijven doorgaan, doch willen wij jullie met aandrang vragen om de afspraak af te gelasten indien u zelf of iemand in uw naaste omgeving symptomen vertoont van verkoudheid of van ziekte.

Onze medewerkers en wijzelf zullen jullie, zoals gewoonlijk, met de gekende persoonlijke vriendelijkheid ontvangen, evenwel zullen we handjes schudden eventjes achterwege laten. Bedankt alvast voor jullie begrip hiervoor.

De afspraken zullen ook zoveel als mogelijk plaats vinden in de seminarieruimte bij ons op kantoor zodat we de nodige afstand kunnen waarborgen.

MyPersona:

Zoals ondertussen reeds ingeburgerd bij velen onder jullie doen we hierbij een oproep om al jullie documenten digitaal aan te leveren via MyPersona.
Wil je je documenten toch bezorgen op het kantoor zelf: gelieve ze dan te deponeren in de grote brievenbus aan het begin van onze parking.

Digitaal is de toekomst! Waarom niet overschakelen naar MyPersona? Misschien is dit het ideale moment om naar een digitale werking over te stappen?
Voor verdere info hieromtrent, gelieve contact op te nemen met je klantenbeheerder, die helpt je graag verder.

En als laatste wensen wij jullie uiteraard allemaal een goede gezondheid. Zorg voor elkaar en voor je naasten.

We leven mee met onze klanten die hiervoor getroffen worden, contacteer ons gerust als je hieromtrent met vragen of bezorgdheden zit. We denken graag met je mee.
Fysiek contact dienen we jammer genoeg te vermijden maar we laten jullie graag onze gekende persoonlijke aanpak en warmte voelen via de telefoon en per mail.

2020-03-18T19:58:48+01:00 13 maart 2020|