Tijd en expertise in huis halen aan de prijs van een junior!

//Tijd en expertise in huis halen aan de prijs van een junior!

Tijd en expertise in huis halen aan de prijs van een junior!

U wilt als ondernemer zo weinig mogelijk administratieve rompslomp want administratie is niet meteen uw gebied van expertise. U verliest veel tijd en energie aan papierwerk die u niet aan uw core business kan besteden. Een expert fulltime in dienst nemen kost echter handenvol geld en u bent niet zeker of zijn expertisegebied ver genoeg reikt.

Met ons nieuwe outsourcing-systeem kiezen we daarom voor een innovatieve manier van werken. Doe een beroep op een van onze professionele medewerkers om bij u op kantoor de administratieve verwerking van alle aankopen, verkopen en bankuittreksels ter plaatse uit te voeren.

Iemand nodig voor marktonderzoek of de creatie van databases? Geen probleem! Onze experts zetten zich in op uw administratie in de breedste zin van het woord. U beslist zelf voor hoeveel uur en hoe frequent u iemand nodig heeft en wij sturen de juiste persoon bij u langs om uw team te vervoegen voor de afgesproken tijd.

Onze medewerkers zijn allemaal experts waarbij uw administratie in goede handen is. Alles verloopt vlot, tijdig en correct en u heeft steeds een bijgewerkte administratie voorhanden. Bovendien betaalt u slechts € 50/uur. Op die manier wordt uw administratie zeer tijds- en kostenefficient uit handen genomen en kunt u zich terug focussen op hetgeen waar u écht goed in bent.

Ontdek meer over onze medewerkers ter plaatse

Wat onze tevreden klanten zeggen

Meer info of kennismaken met één van onze administratief medewerkers? Contacteer ons om te zien wat wij voor u kunnen doen. We werken graag een persoonlijke aanpak voor u uit!

2019-05-21T15:11:36+00:00 26 februari 2019|